Vakbeurs Openbare Ruimte

Als openbare ruimte uw interessegebied is...

Vakbeurs Openbare Ruimte België

Tijdens Vakbeurs Klimaat vindt in Paleis 1 van Brussels Expo ook Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Het is het grootste evenement over ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van openbare ruimte in België.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Beursvloer met innovaties en nieuwe ontwikkelingen

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: Spelen, Licht, Groen, Water & Klimaat, Straatmeubilair, Bestrating, Verkeer & Mobiliteit, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Het is de 'place to be' voor specialisten van verschillende richtingen, een goede opportuniteit om collega's te ontmoeten en informatie uit te wisselen

Bezoeker Vakbeurs Openbare Ruimte editie 2019

  • Alles over hittestress, hoosbuien, droogte en het veranderende klimaat.

  • Innovaties op de beursvloer. Kennis in de lezingen.

  • Oplossingen voor de klimaatbestendige stad van de toekomst.

x

Zelfde dag, zelfde locatie: